Volg ons op Twitter

Bodemsanering is maatwerk. Afhankelijk van de ernst en aard van de vervuiling bekijken we welke saneringsmethode het meest geschikt is. Daarbij houden we rekening met de geplande ontwikkeling en de inrichting van de omgeving.

Wanneer u ons inschakelt voor bodemsanering is onze werkwijze:

 • 1

  Aanvraag

  We zitten het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium met u om tafel, of het nu gaat om een aanvraag op aanbesteding of om een particuliere saneringsopdracht. Zo weten we precies wat er speelt en waar de situatie om vraagt.

 • 2

  Onderzoek

  Samen met u brengen we de opdracht en de omstandigheden zorgvuldig in kaart. We verzamelen en onderzoeken alle benodigde informatie. Wat is de aard en de ernst van de verontreiniging? Welke ontwikkeling is er gepland? Hoe is de omgeving ingericht?

 • 3

  Locatiebezoek

  Een bezoek op locatie maakt deel uit van het onderzoek. Onze saneringsdeskundigen bekijken de beschikbare ruimte en de omgeving met een specialistisch oog. Welke materialen en belendingen zijn er aanwezig? Is er gevaar voor de omgeving? Welke mensen en welke middelen zijn er nodig?

 • 4

  Offerte en opdrachtverstrekking

  U ontvangt een nauwgezette opdrachtomschrijving en concurrerend investeringsoverzicht van ons. Gestoeld op grondig onderzoek, tegemoetkomend aan uw wensen en verwachtingen. Samen met u bespreken we het overzicht, bepalen we de planning en lichten we het proces toe.

 • 5

  Vergunning / meldingen

  Om de bodem te kunnen saneren is goedkeuring van het bevoegd gezag nodig. Wellicht moeten er naast de sanering ook andere (sloop)werkzaamheden worden uitgevoerd waarvoor een melding verplicht is. Als er nog geen vergunningen en meldingen zijn aangevraagd, dienen wij deze zo snel mogelijk in.

 • 6

  Uitvoering

  In nauw overleg voeren onze specialisten de saneringswerkzaamheden uit. Veilig en volgens afspraak. Met een no-nonsense aanpak en het beste materieel zorgen zij ervoor dat er zo min mogelijk overlast is. Het team van Kamphuis bestaat uit mensen die elkaar vertrouwen en goed op elkaar ingespeeld zijn. Zij houden elkaar en u als opdrachtgever op heldere wijze op de hoogte van de voortgang.

 • 7

  Oplevering

  We sluiten onze werkzaamheden af nadat het onafhankelijke milieukundig adviesbureau de sanering heeft vrijgegeven. Samen met u bekijken we of alles naar wens is uitgevoerd. We zorgen ervoor dat de locatie conform afspraak wordt opgeleverd.De overheid als medefinancier

De overheid geeft subsidie op asbestsanering.

download

Neem contact met ons op


Klantervaring

Afspraak is afspraak bij Kamphuis. Zo zit ik niet met vertraging of onverwachte meerkosten. Uniek voor een project van deze omvang."


Peter Rooselaar
Projectleider RW Advies